fredag 23 mars 2012

Min lilla sjukling

I onsdags fick Ebba feber. Hon vakande efter sin tuppis ledsen och med 39.2 grader. Då hade hon varit helt pigg och glad fram tills hon skulle sova. Feber kan verkligen komma fort på små barn! Imorse hade hon ingen feber så hoppas den håller sig borta nu! Dock är hon snorig och hostig istället. Min lilla plutta, finns inget värre än när ens barn är sjukt!

Visar lite bilder på Ebbas nya skor.
Gympaskor från Nike


Gummistövlar från McKinley fast vi ska nog lämna tillbaka dom för det visade sig att Ebba kunde ha sin kusin Maltes Tretorn stövlar. 


En ny fleece fick stumpan med. Var ett superpris på den så kunde inte låta bli, mjuk och go och perfekt en sån dag som igår då det är varmt men inte så varmt att man bara kan ha tröja.

När den knasiga mamman började fota stövlar skulle ju såklart Ebba testa dem! Hon börjar bli riktigt duktig på att klä på sig själv nu :-)



Här är Ebbas favvoplats i huset just nu (precis som det är Teddys), nämligen vid fönstret i trappan, där sitter hon och väntar på sin pappa på eftermiddagen. Precis som hennes pappa och fastrar gjorde när det var barn!


Ebba i mysoutfit från Benetton som faster Kika o Jon shoppat på deras bröllopsresa i Venedig


Nehe nu är det fredagsstädning som väntar, och renbäddning av alla sängar. Älskar när huset luktar nystädat, golven är torkade och alla sängar är bäddade men mjuka härliga sängkläder!
Sen ska mamma och jag iväg och kolla om vi hittar en möbel till Ebbas rum, ett kök ska här göras närmre bestämt :)

Kram på er finingar!

Inga kommentarer: