torsdag 5 maj 2011

Sommarhagen är färdig! :)

Härlig dag idag med mycket gjort och det gillas! Gill och Elsa var här på lunch idag och Elsa och Teddy fick springa av sig i hästhagen när vi kollade in staket och brist på staket. Mycket trevligt med sällskap och att Teddy fick busa av sig! Sen åkte vi direkt in till stan och köpte en ny säkerhetsvajer till hästransporten och hem igen. Världens bästa mamma/mormor kom och passade Ebba och världens pappa hjälpte mig hela eftermiddagen/kvällen att laga och sätta upp nytt staket i hästhagen. Nu är hela stora sommarhagen hel och imorgon ska jag öppna så hästarna kan gå ner där. TACK mammis och pappis! Vad hade jag gjort utan er?
Än finns det saker att göra med hagen men det får jag ta undan för undan, ska dessutom sätta upp trästaket kring min ridbana men det tror jag att jag kan fixa själv. Notera att jag skrev tror ;)
Macke har mekat järnet med crossarna inför helgens sm i Tibro, själv velar jag om Ebba och jag ska följa med eller ej. Dags att bestämma sig nu eftersom avresan går imorgon förmiddag!! Ahh, får sova på saken :)

Natti Natti

Glömde ju att berätta att vi blivit med Ipad idag med. Äntligen tycker sambon som tjatat ett tag :) O ja, jag får erkänna att den är väldigt fin även om jag tycker om min bärbara dator. Men vem vet, nästa blogginlägg kanske blir från Ipaden =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stora tjejen, så duktig hon är :) <3 //Emma

Mia sa...

Ja hon har blivit så stor lillpluttan! <3