onsdag 11 maj 2011

Hästbesiktningen avklarad!

Idag har Ebba och jag varit och nere i Granemåla där världens bästa veterinär (TACK!!) besiktade Just Whiz Kid som jag ska köpa! Det var inga problem och hon gick igenom utan anmärkningar! Ska hämta hem henne imorgon förmiddag. Åh det ska bli så kul! Går som på små moln här hemma! Hon är såå fin denna lilla häst! Bilder kommer givetvis!
Har fixat iordning hennes box som jag innan använt som foderkammare men nu är den redo för Kid (Vet inte var jag ska kalla henne än, men är nog dags att komma på det snabbt annars kommer nog Kid att fastna hos både henne och mig). Inte för att hon ska stå inne ändå nu, har ju mina på lösdrift men tycker ändå det känns bra att hon har en egen box i ordning! :) Sen mockade jag ut en hel bädd i en av dom andra boxarn.. Phuu det var slitigt men nu är det bara en kvar och så härligt när det är nytt fräscht spån inne i stallet. Ebba var duktig och sov hela tiden i vagnen medan jag slet och pustade. Extra jobbigt var det eftersom jag har träningsvärk som inte är av denna värld. Den får jag tacka Fridis för efter att ha gått på hennes skivstångpass igår haha! Superbra och roligt pass men kämpigt dagen efter för en mammakropp som inte är van vid sån träning ;)

Så här söt och glad var Ebba när vi gjorde oss i ordning att åka imorse!
Min goa lilla unge! <3


Ebbis har sovit sen halv åtta och jag och sambon har grillat och han har varit duktigt och spridit ut massa matjord på andra sidan vår trädgård där vi parkerar våra bilar. Hela det området var väldigt ojämnt efter vinterns snöskottning med hjullastaren och behövdes göra i ordning så vi kan klippa där i sommar. Svärfar var här häromdagen men sin grävmaskin och jämnade till sen har vi räfsat för hand. Nu när matjorden är på plats är det bara gräset som ska sås med sen ska det nog bli fint och framförallt kunnas klippas igen!

Nu ska jag gå och lägga mig så jag är pigg imorgon! Hörs imorgon hörrni och då har jag tre finingar i hagen! Tjihoo :)
Kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad spännande, förstår att du är nöjd miamaria :) Hur har det gått idag då?! :) Och vilka superfina kort på Ebbisen <3 Kram Emma

Mia sa...

Det har gått hur bra som helst!!! Du får komma upp nån dag och hälsa på lilla Kid! :) ja visst var dom fina <3 Kram på dig!