söndag 13 mars 2011

Verona

Hej på er!

Det var ett tag sen nu, har haft dåligt med batteri i datorn och inget tillfälle att ladda och då prioriteras helt enkelt inte bloggningen. Vi har det fortfarande bra, har åkt runt lite sista dagarna (vi har varit iväg över 2 veckor nu, var tiden går!!), bland annat har vi varit i Verona (där dom har ett grymt shoppingcenter med både Zara home och Zara for kids, woman and men. Blev dock bara ett köp på Zara home för det var dyyyrt. Iallafall allt jag ville ha, så typiskt! Men hittade en jättefin vändbar filt på Zara home kids men rosa bakgrund och vita stjärnor på ena sidan och vit bakgrund med rosa stjärnor på andra! Sååå fin :) Blir perfekt att hänga på Ebbas fåtölj i hennes rum (haha när jag hittar en fåtölj alltså hmm). 

Annars har vi hängt på lite olika crossbanor, hittade en grym (efter mycket letande, frågande och små slingriga vägar)  som var mer som en supercrossbana men killarna kunde bara köra några varv för det blåste så att dom höll på att blåsa av hoppen..
Vädret har varit kanon med strålande solsken, igår kväll kl åtta var Macke o jag o Ebbis ute och gick kl åtta på kvällen och det var fortafarande varmt!!  Idag regnar det dock lite, fast lite mysigt att sitta inne i bussen med lite te och gosa med Ebbsisen. Tror dock inte grabbarna håller med som blir blöta där ute ;)

Fick reda på en kul grej igår men det är inte officiellt än så jag får hålla tyst ett tag till ;)


Haha Ebba har lärt sig att le och prata när kameran kommer fram. Tar hennes föräldrar mycket kort på henne eller? ;)

Trevlig, ja vad fasen är det för dag hmm, hang on, söndag är det ja.. haha semester här! Trevlig söndag på er!!  =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hon är ju såååå söt, lilla Ebba!!

"Fick reda på en grej igår"... så kan man ju inte skriva utan att berätta mer!!
Döör i nyfikenhet ;-)

Mia sa...

Hihi I will tell you! Men inte här :) Ses på fredag!!