torsdag 24 mars 2011

Mateus

Var på Mairo (min älsklingsaffär) idag och hämtade fyra nya tallrikar från Mateus som jag beställt. Vi fick dom i julklapp men i mörkrosa, och vi har dom ljusrosa och när jag skulle byta dom hade dom inte ljusrosa hemma.Älskar Mateus! Tycker även om grejen att samla på porslin, tycker man uppskattar dom extra mycket när man inte har råd att köpa alla på en gång. För det är väl nackdelen med Mateus, dom är dyyyra! Men oj så fina dom är. Och vi använder dom jämt, även till vardags, ehmm förrutom dom stora grå tallrikarna vi har, dom brukar bara komma fram när vi har gäster. Anledningen? Dom är så stora att dom inte går in i diskmaskinen ;)


Det blev även ett nytt klädskåp till lillsessan idag! Dock beställningsvara men ska givetvis ta kort när vi fått hem det! Kommer bli urfint i Ebbas rum! Skulle vilja köpa fina barngalgar att hänga i med, någon som vet var man kan köpa det? I så fall får ni gärna berätta det för mig! :)

Teddy skötte sig förövrigt lysande på djursjukhuset idag, trots att han är så rädd att han skakar när han kommer innanför dörren. Hade två små bebisar i knäet i väntrummet idag :) Dock är det inte så konstigt att Teddy är rädd efter så många operationer och andra otäcka grejer han gjort där. Vi har varit där så ofta att personalen "känner" Teddy nu. I dag frågade en veterinär om hon kunde låna Teddy när hon tränade en hund som gjorde utfall mot andra hundar. Teddy var så duktig och gjorde precis som jag sa och struntade fullkomligt i den andra hunden. Haha önskar att han alltid kunde vara så lydig även om han faktiskt blivit mkt duktigare sen Ebba kom!

Mammas stora tjej!

La Ebba på rygg på vår stora matta när jag klätt av henne idag, sen skulle jag bara hänga av mig min jacka och väska, när jag kommer tillbaka hittar jag den här nöjda tjejen! :) Ligga still på rygg gör den här bustjejen numera inte många sekunder. Hon förflyttar sig flera meter numera så det gäller att ha koll på henne :)


Nehe nu är det städdags, imorgon blir det ingen fredagsstädning utan först morgonridning, sen förmiddagsfika hos Mia och Isabella och sen de där otäcka 5-månaders sputorna :(
Har en känsla av att jag kommer få ägna all min uppmärksamhet åt Ebba efter dom. Hoppas hoppas hon inte blir lika dålig som efter förra gångnen!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Riktigt snygga tallrikar :) du lämnade väl lite grejer kvar i affären till mig va ;) Hoppas det går bra med sprutorna idag för Ebbis! Puss o Kram Emma

Mia sa...

Hehe jadå lite finns det kvar ;) Blev inga sprutor, uppskjutet tills på onsdag.. Hoppas Sthlm var bra! KRAM

Lise-Lotte sa...

Hej vännen!
Jag har hundra tips på barngalgar (givetvis!) Var vill du att jag ska börja? ;) Hur vill du att de ska se ut? Jag har köpt Junis på Zara Home, de är vadderade med brodyr - vita och rosa. Kommer klädskåpet att bli vitt typ som Junis? Då passar de galgarna jättebra. Hör av dig om du vill att jag ska guida dig i galgdjungeln, been there you know hihi!
Kram Lise

Mia sa...

Åh vad bra! Hit me bara! :) Har inte hittat några alls.. Ja skåpet är gammaldags vitt, så både vita och rosa galgar skulle passa. Är ute efter vadderade sen spelar det inte så stor roll. Alla tips mottages tacksamt! :) Ska genast kolla in Zara home :)
Kramar!