tisdag 8 mars 2011

Mer shopping


Igår hade vi en träningfri dag (varav dåligt bloggande) och det blev återigen lite shopping! Först åkte vi till ett stort köpcentrum men hittade inget sådär, sen åkte vi vidare till Fashion district och Mantova Outlet (Tack för tipset Pelle!!) och där fanns hur mkt fint som helst! Kunde shoppat loss ordentligt på Fornarina och Miss Sixty men insåg att det ju inte är nån mening att prova jeans när man har tre gravkilo kvar att gå ner, då hade ju jeansen snabbt (hehe det gäller att vara optimistisk) blivit för stora!
Men hittade hur mkt fint som helst till Ebba (suprise!) på Benetton Baby! Gode gud så fina kläder!! Har börjat köpa i stl 74 nu för hon har allt o lite till hon behöver i nuvarande och nästa storlek ;)


Fina piké och sommartoppar och en liten keps till  skruttan! :)


Vilken snäll mamma Ebbis har va? ;)


Köpte en ny rengöringskräm och en scrub från Shiseido med, brukar köra på Dermalogica men dom börjar ta slut o sen är dom så jäkla dyra! Hoppas dom här är bra! Luktar o känns himmelskt efter en användning iaf :)


Igår kväll stod vi på Mantova och idag flyttade vi oss till Rivarolo. Vädret är kanon idag med! Underbart!
Tycker det är superkul att få prata lite italienska! Mkt har man ju såklart glömt men lite sitter och med ialienska och några engelska ord klarar man sig finfint!

Måste berätta att idag försov vi oss till kvart i nio!! Vi ställer ju aldrig klocka eftersom vi har en liten väckarklocka iform av Ebba men inatt sov hon från 20.00 till 8.45!! Hon vaknade några gånger däremellan och åt men ändå! Vi har lagt henne mellan halv åtta och åtta varje kväll nu och det funkar kanon! Skönt att få lite vuxentid ihop med :)
Men idag blev det en stressfrukost för att vi hade bestämt att vi skulle åkte till Rivarolo mellan 9 och halv tio ihop med Lind. Men vad gör väl en stressfrukost när man får sovmorgon? ;)

Ha en fin dag alla läsare!Inga kommentarer: