tisdag 1 mars 2011

Italien

Äntligen internet!

Vi kom fram till Italien i lördagskväll. Resan har gått hur bra som helst. Ebba är som en dröm att resa med, inga problem där! Tyskland var ju som vanligt smidigt att åka igenom. När vi kom till Österike och Alperna däremot var det inte lika kul. Jag körde men fick snabbt en flashback från förra gången jag åkte över Alperna med min familj och vi bytte snabbt chaffis! Små snirkliga BRANTA vägar igenom bergen utan räcke. Insåg då att sedan jag blivit mamma har jag förvandlats till min egen mamma som jag kom ihåg var lika nervös och sa till min pappa att köra lugnt. I lördags var det min tur att vara panikslagen mamma. Stackars Macke! :)

Vi har inte haft sån tur med vädret utan det har regnat och varit ca 10 grader men idag mina vänner är det SOLoch lite varmare :) Ska bli 18 grader i helgen, så det håller vi tummarna för!!
Förhoppningsvis blir det cross för Macke idag, dom håller på att preppa banan nu! Macke springer, Ebba sover o jag passar på att blogga lite.

Igår var vi i Milano. Rekomenderas inte med husbil, italienarna kör verkligen som galningar!! Vi körde omkring i timmar för att hitta parkering (ja det kunde vi ju räknat ut att det inte var det lättaste med husbil). Tillslut hittade vi ett köpcenter där vi fixade mobilt internet. Inga kläder för min och Ebbas del än. Men det kommer, hehe var så säkra! :)

Nu ska jag ut o ta en promenad med Ebban i bärsele här i Cremona tänkte jag. I vårjacka!!! Åh vad lite sol kan göra mycket :)Yo! :)

Kramar från Italien!

Ps. Jag kommer nog inte att länka alla inläggen till facebook så ni får kika in här o kolla ibland.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Haha vilken liten cooling :) Vad gott att höra att resan gick bra :) Blev dock lite orolig av att höra att du INTE shoppat något ännu ;) Måtte de komma snart hihi!
Ha de fint och hälsa Ebbis och Macke lack :)
Kram Emma

Mia sa...

Hehe om jag måste vara riktigt ärlig så har jag fått shoppa lite bodylotions och lite sånt smått och gott. Men kläderna kommer snart, I promise :) Dom hälsar tillbaka! Kram på dig Emmis!

Anonym sa...

Härligt att läsa att ni har det bra och att ni är framme säkert. Ebba är glad som vanligt, fina tjejen!

Kram kram från Lise

Mia sa...

Ja hon är en liten solstråle nästan jämt! :) Nu är det äntligen shoppingdags för oss, kan vara bland det bästa som finns eller vad säger ni tjejer? :) KRAM

Anonym sa...

Nu börjar det likna något ;) Kan nog vara bland det bästa som finns ja ;) Pöss Emma