söndag 20 mars 2011

Härliga söndag!

Vilket väder idag! Underbart! Passade på att ta en powerwalk med bebis och hund och sen sitta och njuta i solen efteråt!


Här satt jag och njöt i förmiddags! Läste senaste Mama, åt lite yoghurt och bara njöt av att slappa i solen!


Grekisk yohurt med kanel och lite flytande honung = såå gott!


En till som njöt av solen :)

Insåg när jag satt där att vår inglasade altan och uteplatsen bredvid nog får bli mitt nästa projekt! Just nu står bara vårt gamla extremt slitna trägårdsbord och vår gamla soffa och soffbord där ute. Men med nya trädgårsmöbler, lite krukor med blommor/växter och lite piff ska det nog bli superfint. Är sugen på lite shabby chic stil där ute med vita trädgårsmöbler för att passa vårt gamla hus och bryta av helt från vår moderna stil inne. Ska bara vinna på triss först.. Hmm kanske ska börja med att köpa en lott först bara ;)

Sen blev det matlagningsdags, storkok kan man nästan säga av barnmat :)


Blev majspuré, broccolipuré, potatismos och morotspuré. Perfekt att frysa in  och sen lägga i zip lock påsar och kombinera eller servera var för sig! Ikväll fick Ebba potatismos blandat med majspuré och hon älskade det! :)

Fick även till ett ridpass med Belliz i eftermiddag, finns att jobba på där kan man väl säga! Gah vad jag får bråka med henne för att få henne dit jag vill. Skulle behöva rida för en tränare snart känner jag!!

Nehe nu är det läggdags för min lilla dotter och sen Solsidan för hennes föräldrar!

Kram på er!

(Förlåt Emma för den hemska rubriken, jag vet att man inte får skriva så egentligen, MEN only two days left till tisdagsdejt!! :))

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha Mia, du får komma undan med rubriken för den här gången :) Men bara för att jag går och laddar för vår tisdagsdejt :) Ska bli så mysigt att träffa er! Vi har gemensamt p-möte till sju på Korr, så jag tänkte titta upp efter det, om det går bra? :) Kram banan! Emma

Mia sa...

Haha tack ;) Det blir kanon! Åh ska bli så kul att träffa dig! Länge sen nu ju! Kramelikram