söndag 27 mars 2011

Lyx!

Idag har jag haft en väldigt produktiv dag! Har storstädat hela huset på förmiddagen medan Macke var ute i vår skog och högg med snälla svärfar. Sen tog Macke med sig Ebba upp till Nybro till familjen Eliasson (tyvärr missade jag ju fikat där men det får vi ta igen en annan dag) och jag har haft lyxen att rida och fixa i stallet själv några timmar. Det är verkligen lyx för mig just nu! Belliz går bättre och bättre. Tycker hon börjar tappa några kilo o muskla till sig lite, konditionen är också betydligt bättre nu! Idag körde vi Western Riding mönster och det gick som vanligt bra första gången, men eftersom hon kan mönstret lika bra som mig (vi körde det utan galoppombyten) så börjar hon ladda för galopp innan jag har fattat galopp o så vidare :) MEN ska inte klaga idag var bästa passet sen jag började rida igen. Nu är jag såå tävlingssugen! Haha det ni! Det trodde jag inte själv. Måste iväg och träna nu! :)

Har lyckats ta sönder mitt minneskort till kameran så det blir inga nya bilder idag men bjuder på ett bildcollage från en tävling i Johannishus för några år sen :) Som sagt: tävlingssugen! :)


Nu ska jag hem till mina kära föräldrar och äta middag (lyxen fortsätter)! Dom har varit på Kanarieöarna i två veckor, o vi åkte till Italien två veckor innan dom åkte så vi har inte träffats på en månad. Har saknat mina föräldrar men dom har nog mest saknat deras lilla barnbarn ;)

Kram på er!


Inga kommentarer: