söndag 24 april 2011

Inlägg från husbilen

Hallå i värmen!

Sitter i husbilen på väg från en crosstävling i Strömsnäsbruk. Lilla Teddy ligger i mitt knä och sover, Ebba sitter bredvid mig i bilstolen och övar på att prata. Pa pa pa pa låter det just nu till hennes pappas förtjusning. Måste öva på Ma ma ma ma istället nu! Haha första ordet måste ju bli mamma! ;)
Vilket underbart väder vi har haft! Skönt att årets tävlingspremiär är avklarad med! Med hyffsade resultat även om mannen inte är helt nöjd. Imorgon blir det ny tävling i Skara tror jag det var, hoppas på lika fint väder imorgon med!

Har ju inte berättat om clinicen med John Moore än, det var två så lärorika och roliga dagar. Unghästen skötte sig så bra! Hennes mamma och trevliga matte var med också och John verkade vara imponerad av båda hästarna! Kul! Bilder finns och kommer när jag har en dator i närheten :) Som ni kan gissa så är jag så sugen på denna söta lilla tjej :) Tre hästar i hagen blir en alldeles lagom liten flock. Vill varken ha fler eller färre.

Ha en trevlig kväll alla!
Själva ska vi strax grilla med mina föräldrar som är i husbilen framför oss. Livet är rätt bra underbart! :)


Kram på er!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som att ni har en härlig helg :) Och fint väder idag också, fasen så gott! Vi ses på tisdag snäckan! Kram från Emma

Mia sa...

Nu såg jag kommentaren. Haha men visst var det en trevlig helg! :) Var jättekul att du kom upp till Vissefjärda o hängde med oss i söndags! :) Kramar