fredag 8 april 2011

Idag är ingen vanlig dag..

..för idag är Mackes födelsedag! Grattis min älskling! Är så glad att jag har dig världens bästa pojkvän och pappa :) Älskar dig!

Själv har jag nyss kommit in från hästarna, stängde faktiskt in dom i boxarna ikväll (dom stod ändå där inne och tryckte och åt halm) för det blåser ju storm här! Vi har haft ett jättetrevligt kalas här ikväll! Vi grillade i stormen! Haha vi var lite nervösa ett tag när det ösregnade när vi skulle tända grillen med regnet höll bara i sig en liten stund och det var riktigt soligt och fint tills det började blåsa.. Och hur gott är det inte att grilla så här dom första gångerna på året? Mums :)
Macke fick så fina presenter! Av mig fick han en tröja från 8848 och en ny LCD TV till sovrummet, eftersom han gav bort vår gamla 26 tummare.. Aja inget ont som inte för nåt gott med sig för nu blev det en 32 istället och den blev så fin på väggen (jag som inte vill ha nån TV i sovrummet, aja vad gör man inte för den man älskar)! :)

Sen fick Ebba en såå söt present av sin gulliga faster Linda med familj. Tack igen! Vad visar jag imorgon ;)
Orkar inte föra över en endaste bild från kameran ikväll för nu lockar sängen. Ebba har haft några jobbiga nätter och har nu sovit sen åtta så jag får väl skynda mig att lägga mig så jag får sova nån timme innan hon vaknar igen :)

Natti Natti!

Inga kommentarer: