söndag 20 februari 2011

Vart tog helgen vägen?

Godkväll kära vänner!

Redan söndagskväll igen. Så skönt att man inte ska upp och jobba imorgon!
Har insett att det inte blir så mycket bloggande under helgerna, dom är helt enkelt proppfyllda med andra (roliga) saker! Största delen av helgen har gått åt till att fixa o dona med våra nya husbil! O nu känns den som vår när man fått organisera lite och fått in sina egna saker där! Nu är den redo för Italien, tjihoo! :)

Igår kväll var vi på kalas för Mikaela i Nybro, sju-årskalas närmare bestämt. Tyckte inte det var så länge sen hon var en liten bebis, tiden går verkligen så fort! Jättetrevligt kalas och god mat var det iaf!


En bild på söta systrarna Eliasson o lillan, dock inte från Mikaelas kalas igår utan första gången dom var och hälsade på lilla nyfödda Ebba :) 

Nehe nu är hästarna och Skuttis matade o vattnade inför natten, Ebba, Macke o Teddy ligger o sover i sängen o jag borde göra detsamma.. Känner mig ovanligt pigg ikväll, kan ha o göra med att jag fick sova ut till kl halv nio på morgonen idag! Tack underbara lilla dotter för det! Dessutom fick jag till ett bra svettigt träningspass innan, o det mår man ju såå bra av! Så mycket piggare man blir av lite träning!

Natti natti alla!

Inga kommentarer: