onsdag 2 februari 2011

Nedervåningen del 1

Nu har vi målat för fullt sambon och jag. Förhoppningsvis sista lagret, vi tänkte vi skulle tapesera ikväll med men insåg att vi saknade tapetborste. Rätt skönt med, Macke åker till Jocke och tränar och jag o Ebba tar kväll o myser istället :) Det har varit full fart hela dagen idag så det kan vara skönt att ta det lugnt en stund. Belliz behandling gick bra och veterinären tyckte hennes rygg var perfekt nu! :) Alltid kul och höra! Han knäckte till nacken och bogen lite och trodde inte hon skulle behöva fler behandlingar. Det tackar plånboken för! :)

Tog lite bilder på vår nedervåning innan. Lägger inte upp alla ikväll för Ebbis börjar tröttna på att sitta i mitt knä nu.


Här är vår trappa som från början var en furutrappa med spalje både uppe och nere. Dessutom var baksidan klädd med väv med inbyggd gaderob under. När vi tog bort väven så var trappan jätteful och sliten men som tur är så är min sambo händig och kunde fixa till baksidan snyggt!  Det var ett himla slippande, spacklande och målande innan vi fick den öppna trappa vi ville ha  :) 


Vi inser givetvis att vi måste ha nån form av räcke när Ebba börjar krypa/gå men vi njuter så länge vi kan ha den så här :)


Här ser man huvudentrén


Vi tog bort tre bärande väggar för att få en öppen planlösning och fick ersätta dom med en limträbalk och pelare.


Vårt matsalsbord och så skymtar man en del av vår tvhörna.
Nu blir det inte mer ikväll för nu blir det Ebbagos för hela slanten! :)



2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka fina bilder!
Välkommen till bloggvärlden ;-)
KRAM

Mia sa...

Tack Linda! :)
Kramar!