onsdag 10 augusti 2011

Lite piff i sovrummet

Har piffat till vårt sovrum lite. Lite nya kuddar, nytt överkast och ny pläd och den turkosa mattan är utbytt mot en brun härlig sak som värmer fossingarna framåt hösten.

Så här såg sovrummet ut innan. Så här ser det ut nu:
(Ni får ursäkta ljuset på bilderna. Tog dem när det hunnit bli mörkt och med alla spottar tända. Inte optimalt för att få fina bilder. Men ähh, ni ser ju hur det ser ut åtminstone)

De smycken som jag använder oftast låter jag hänga framme. Även om jag nästan alltid bara har på mig min förlovningsring, klocka och pärlöronhängen. Alla tre har jag fått av min älskade sambo <3
Han är duktig på att köpa smycken till mig faktiskt. Gillar endast silver och vitt guld. Rött guld är inget för mig  även om det är fint på andra. Han brukar pricka in det jag vill ha, förlovningsringen hade han helkoll på att jag ville ha i vitt guld, och han har köpt flera Evfa Attling smycken som jag önskat mig. Haha kanske inte är så svårt att köpa till mig när jag är väldigt tydlig med vad jag vill ha ;)


På mitt sängbord: Läser jag inte en bok så är en inredningstidning given :) Gärna sköna hem som tillhör en av favoriterna.

KRAM

2 kommentarer:

Anonym sa...

Wow, riktigt fint det blev, du ska vara nöjd! : ) Hoppas att ni snart är klara med det andra huset så man får se hur det blir? : )

Linnéa

Mia sa...

Tack! :)
Vi är nästan färdiga. Måste bara hyra lift igen så vi når högst upp på gavlarna. Men snart så och då kommer såklart bilder upp :)