måndag 15 augusti 2011

Möhippa

I lördags var det dags för Kikas möhippa. Kl kvart i elva blev hon upphämtad av stor Hummer och körd hit där alla hennes vänner väntade med champagne. Därefter en supergod lunch ifrån Blömlöfs och massa fniss och prat. Kika fick bevisa hade hon en gång hade varit hästtjej genom ett test av hennes hästkunskaper. Lite fika på chocolate chip cookies och cupcakes för att sedan åka vidare till Stage 4 You's nya studio där Kika och Linda spelade in en sång (och vi andra hoppade in på sista refrängerna). In till Kalmar för lite strippaerobics och vidare hem till Martin Nilsson (som driver Kallskänken, vann halv åtta hos mig, KFF speaker bla) i hans härliga innergård för underbar mat, ännu mer skratt, roliga tävlingar och såklart massa gott vin. Kvällen avslutades med dansmaraton inne på Harrys. 
En alldeles alldeles underbar möhippa som Kikas vänner planerat så jäkla bra! Precis som en möhippa ska vara, lite lagom pinsamheter, fullproppad med skratt, god mat och en sån underbar kärleksfull stämmning!
Är så glad att jag fick vara med! Tack Kika, alla dina underbara vänner och Kristin och Linda för hjälp med dukning och fix (och Linda för skrattet på Harrys och barfota sällskapet hem)

Här kommer lite bilder från de första städade timmarna ;)


Dukningen
Återigen så glad för vår öppna planlösning, inga problem att äta 19 tjejer här!


Välkomstchampagnen


Delar av gänget väntar på att Kika ska anlända 


Kika kommer i Hummern!Den lyckliga blivande bruden! <3


Den supergoda maten!


Den fina bride to beLite vita och rosa cupcakesAlla härliga bilder tagna av Kristin!

Vilken dag och kväll! Säger bara wow! ;)

För en småbarnsmamma som inte varit ute (eller knappt druckit för den delen) på två år kändes det lite lagom igår. Än idag är jag lite trött och hör och häpna ska lägga mig nu! Som ni nog vet vid det här laget är jag sällan i säng innan tolv men klarar inte att hålla ögonen öppna i många minuter till!

Gonatt kära läsare!

Inga kommentarer: