måndag 29 augusti 2011

Groventren

Besöket på BHV gick bra och vår lilla skatt väger 9,4 kilo och är 76 (!) cm lång. Inte så liten tjej längre :)
Här kommer lite bilder från vår groventré. När vi flyttade in gick vi alltid in här eftersom det är här vi hänger av jackorna och skorna men sen Ebba kom är det lättare att ställa vagnen på verandan under taket och därför går vi nästan alltid in huvudentrén. Nu har vi bestämt oss för att bättra oss och börja gå in genom groventrén igen.



I groventrén har vi även en dörr in till en toalett och en dörr ner till källaren där vi har tvättstuga, bastu, dusch, jordkällare och ännu mer klädförvaring (läs hästkläder och crosskläder) och så egen ingång, perfekt när man kommer från hästarna. Svärföräldrarna la in klinkers och kakel i källaren och det tackar vi för. Skönt med en fräsch källare!


Ebba har fått en egen hängare till sina ytterkläder så att hon så småningom ska kunna nå att hänga upp sina kläder själv. Hur sött ser det inte ut med hennes små jackor och pytteskor :)



Bra med inbyggd förvaring. Dessa garderober sväljer många jackor och skor. Och i högerskåpet: dammsugaren, så skönt med en bra och lättillgänglig plats för dammsugaren så man snabbt och lätt kan ta ut den och lika lätt ställa undan den.




Inga kommentarer: