söndag 14 oktober 2012

Hej på er i höstrusket!

Igår rev vi ner gammalt häststaket, tog ner träd och röjde massa sly, och sen upp med nytt trästaket i regnet. Vi var blöta in på bara underkläderna när vi kom in! Men pappa, Markus och grannen Tilda hjälpte till och mamma hade Ebbis så det gick ändå ganska smidigt! Nu är det bara eltråden som ska upp senare idag med!
Sen åkte M och jag in till stan och åt middag med Linda och Per och sen lite bio på det. Väldigt mysigt!! Ebba sov hos farmor och farfar och hade det lika mysigt hon! :)
Efter en riktigt mysig slapp söndagsförmiddag ihop med vår lilla familj ska vi nu åka in till stan och köpa presenter till vår blivande tvååring, Ebbis ska vara och leka hos mormor och morfar undertiden och mormor ska följa med vår busunge på hennes dans. Gissa om det är en förväntansfull liten tjej här :)

Brukar köpte Tine Ks doftljus i Fig (fikon) som doftar så sött och gott, nu har jag köpt hem den i White tea and ginger (från Cancan interiör), för i det här höstrusket behövs det verkligen en massa ljus som doftar gott, eller hur!? :)


Idag är det förresten exakt tre månader kvar till bebisens beräknade datum :) Tiden flyger iväg!

Ha en fin söndag!
Kram

Inga kommentarer: