torsdag 6 oktober 2011

Dagens tips i höstrusket


Ja för vilket höstväder det är idag! Fast ganska mysigt med! Vill tipsa om det här underbara stooora doftljuset från Partylite i doften vita snöbär. En helt underbar fräsch svag doft sprider sig i huset när man tänder det och så brinner ljuset i hur många timmar som helst! Fatet är en stor tallrik från underbara Mateus.


Och tänt det här ljuset är precis vad jag gjort, snart kommer mannen hem från jobbet och vi ska mysa i soffan med en film, godis och massa gos. Ofast är det så mkt som ska göras veckokvällarna. Hästarna ska ridas/tränas, det ska löptränas, fixas med utbygget, fixas med det projekt vi håller på med för tillfället ja det finns alltid nåt som ska göras och det känns som att vi bara möts i dörren ibland. Men i eftermiddag/kväll ska det mysas och vi ska inte göra ett endaste måste, bara umgås hela familjen! Det är lycka det!

Kram på er i höstrusket och ta hand om varandra!

3 kommentarer:

Therese Eriksson sa...

Låter verkligen underbart med en myskväll!! Vet precis hur det är.. Alltid massa saker som ska göras!! Tror jag ska härma er där och försöka få min man att sätta sig ner i soffan för en stund!! Syns imorgon! Kramar

Anonym sa...

Tack för ditt tips angående ljuset. Vart kan man köpa det här ljuset? känner inte igen namnet :) Jag är såld på yankee candle men kan vara kul att testa något nytt :) Härligt att er lilla tös går nu :) Kram Therese Ovesson

Mia sa...

Jag gillar också yankee candle, är svag för de flesta doftljus, sålänge doften inte blir för stark och kvalmig! :)
Detta är ifrån Partylite, jag har köpt det på ett s.k ljusparty hemma hos min faster. Vita snöbär är min favorit av alla doftljus jag nånsin haft. Ligger runt 500-lappen för det stora ljuset jag har.
Hoppas det var lite hjälp!? :)
Kram