måndag 26 september 2011

Tråkigt men nödvändigt

Idag har varit en sån där effektiv dag. Har rensat rabatter och grusgången, städat hela huset och plockat ur, torkat och organiserat i alla skåp och lådor i hela köket. Roligare kan man ha! Men så skönt nu när det är gjort! Helgen var roligare. Var och hejade på Gill när hon tävlade med duktiga Tupie som busade med sin matte :) Lördagseftermiddagen/kvällen var vi hos Markus syster Kika på bröllopspresentöppning. Mycket trevligt! Igår kväll ringde Markus andra syster Linda och bjöd ner oss till vad som förmodligen var årets sista grillning. Mycket gott och väldigt trevligt! Underbart när man har så härliga svägerskor och svågrar och Ebba har världens bästa kusiner! <3

Blir en hel del svamplockande här, finns hur mkt trattisar som helst! Synd bara att det ska vara så förbaskat tråkigt att rensa! Själva plockandet är som balsam för själen, men så har jag också alltid älskat att vara i skogen. Nu har jag både fryst in och torkat trattkantareller. Mums!
Är inte omöjligt att jag plockar mer imorgon igen :)


Lite orensade nyplockade trattisarNehe sovdags! Skulle sovit för en timme sen eftersom Ebba vaknar varje natt numera och nöjer sig endast med att somna om mellan M och mig. Sömnen är just nu en bristvara för oss. Hoppas det vänder snart!

Kram på er!

Inga kommentarer: