torsdag 3 januari 2013

2013

Skrev en årskrönika häromdagen som jag aldrig publicerade. Det är ingen mening med att älta och grubbla på saker som inte går att göra något åt. 2012 var ett väldigt tufft år men nu är det ett nytt år och förra året tänkte jag lägga bakom mig så gott det går nu! 

(bild http://chic-type.com/blog/)

2013 är året då Ebbas lillasyster eller lillebror kommer att födas, jag längtar så efter den här lilla bebisen som har fått vara med om så mkt redan i magen. Jag längtar till att börja rida, till våren, till att börja springa.
Livet är för det allra mesta helt fantastiskt och det tänker jag ta tillvara på! Framförallt ska jag ta tillvara på varje dag och vara tacksam för vardagen. För alla nära och kära runt omkring mig och så ska jag våga göra en sak jag funderat på länge men först ska jag bli frisk och sen ska jag föda en liten bebis :) 
2013 ska bli ett bra år, det känner jag på mig!!

Nu håller julen på att åka ut här hemma, endast granen är kvar, och den har dispans mest för att jag inte orkar klä av alla kulor, belysning och övrigt piff. Ebba och jag är fortfarande sjuka, även om lillpluttan är betydligt piggare än vad hon varit. Jag däremot är helt utslagen, fattar inte vad som hänt, jag som aldrig brukar bli så sjuk. Idag har vi varit lite trotsiga och haft hög peppmusik på och dansat som tokar jag och min lilla danstjej, så det är kanske därför jag är extra slut nu. 10 dagar kvar till bf, och skulle gärna få lite tidigare denna gången, men helst bli frisk först ;)

Kram på er finingar och god fortsättning på det nya året!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Bra att du kan blicka framåt, efter de du/ni varit med med om.
Hoppas ni blir friska snarast och att er bebis vill titta ut snart! Kram Tesse O

Mia sa...

Tack snälla du, det hoppas jag med! :)
Kram!

Anonym sa...

Underbar läsning Miamaria! Man glömmer så lätt att uppskatta det vardagliga som finns runt om oss hela tiden, vi lever ju faktiskt här och nu! Tror det ska bli mitt mål för 2013 också, att njuta av varje dag och småsakerna här i livet som t.ex. när man hittar den där chokladbiten i skåpet som man trodde man ätit upp eller när favvolåten spelas på radio. Kram på er <3 /Emma

Mia sa...

Tack vännen! Visst är det så!! Jag uppskattar tex våra tisdagsdejter något enormt, dom måste vi hålla fast vid bättre! Och du ger fasen i att ladda ner i förskott from nu! ;)
Kramar!!

Anonym sa...

Hihi jag ska hålla mig i skinnet jag lovar! Tisdagsdejterna betyder massor för mig också, det är vardagslyx på hög nivå :) Dom ska vi definitivt hålla fast vid bättre :) kram kram <3