fredag 4 januari 2013

Syskonvagn

Ja det börjar väl bli dags att köpa det snart. Ingen panik iof då vi har två vagnar nu, en Brio Joy med både ligg och sitt-del till som jag varit och är jättenöjd med till Ebba. Sen har vi en lite nättare cityvagn i mer sulkymodell som alltid ligger i bilen, perfekt när man åker in till stan osv. Men det vore ju rätt skönt att kunna köra både bebisen och Ebba i samma vagn när man är själv, tex när vi ska ut till Öppna Förskolan. Har tittat på den här syskonvagnen från Babytravel och även blivit rekommenderad den av andra som har eller har haft den. Den känns rejäl och bra och dessutom gott om plats för Ebba som är lång för sin ålder. Har tittat lite på begagnade på blocket, men jag är ju lite töntig med att köpa begagnat och tycker alla ser slitna och smutsiga ut.. Hmm kanske får köpa en ny iaf och sen sälja den när Ebba inte vill åka längre. Får fundera nån dag till för sålänge vi är såhär förkylda och hängiga kommer vi ändå inte till nån Babyproffsen affär...


Idag hade jag tänkt fortsätta måla bebisrum som stått stilla närmsta veckorna men energin är på noll. Nu måste det bara vända snart för vi vill bli friska!! Ebba är iaf feberfri så det är ett gott tecken!

4 kommentarer:

Livet på Landet sa...

Usch, visst är det svårt med vagn. Och jag är lite som du, vill gärna ha nytt. Synd bara att man alltid ha en man som motarbetar en =)
Skönt att Ebba är piggare i alla fall. Hoppas ni blir pigga över helgen nu. Du måste ju börja ladda för att föda =)

Kramar till er!!!

Franander sa...

Vi har bestämt oss för att testa ståbräda för att se hur stort behovet är av syskonvagn... Sen tror jag att det är en väldigt begränsad tid man använder syskonvagn, 6-8 månader, då tycker jag (förlåt Mia och Tessan) att det är för dyrt att köpa nytt, för oss blir det nog en blocket vagn om behovet kommer fram. Var på babyproffsen i går och kände på dem, tycker att babytravel känns som att köra buss, UL Swift var smidigare för att inte tala som city selet där de sitter på rad och du ta bort en del.... Tåls att fundera på! Kram

Livet på Landet sa...

Vi kommer också vänta och se hur stort behov vi har. Men jag vet att du Mia är i mer behov i och med stallet och att Ebba inte gå på dagis än.
Men visst är dom dyra.. :/

Mia sa...

Önskar jag vore som du Katrin, själv har jag lite svårt för att köpa begagnat när det gäller saker till bebisen (var likadan med Ebba) men jag kollar blocket, så jag ger det en chans. Jag tror att det beror helt på vad man har för behov om man behöver en syskonvagn. Jag vet ju redan nu att jag inte klarar mig utan eftersom jag varje dag tar längre promenader med vår hund och dessutom ibland behöver vara både morgnar och kvällar i stallet och vet av erfarenhet att Ebba ibland hellre sitter i vagnen än "hjälper" till att ta in hästar ;) Men håller helt med att dom är dyra och det finns roligare saker att lägga pengarna på. Men tänker att vagnen kan komma väl till pass tex sommarkvällar när man är ute och äter, eller på semester och båda kan somna i vagnen. Haha hör ni hur jag försöker övertyga mig själv att det är ok att köpa en ny vagn igen? ;)
Kram på er!