tisdag 18 december 2012

Årets önskelista

Är det för sent att skriva önskelista nu tomten? Ähh jag gör det iaf :)

Skulle göra vilja ha ett (eller eg två) fina grå lockiga fårskinn. Detta kommer från Gotlamm.Eller den brödrosten från Dualit. Antingen i rostfritt eller vitt. Om det är den för 2, 3 ,4 eller 6 skivor bröd spelar mindre roll :)Eller den här vita/rostfria vattenkokaren även den från Dualit. Finns bland annat på Bagaren och Kocken. Så fin och vi skulle behöva en ny!
Eller den här fin fina brickan från Day Home. Bilden är från Roomplus och där har dom för övrigt sänkt priset på den.
Skulle absolut inte tacka nej till dom här fina krukorna från Tine K Home heller. Bild från Blackballoon.


Och så skulle den här pallen Ingolf från Ikea både vara behändig och passa fint i vårt kök :)Idag har vi varit hos barnmorskan och nu låg huvudet neråt så det kändes ju skönt, har tyckt att det varit ett annat tryck neråt sista dagarna men man vet ju aldrig :)
Nu ska jag måla med fingerfärg med  min dotter. Ebbis fick det av Emma när hon fyllde två och det är en mkt uppskattad present av fröken kan jag lova! :)

Kram!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är aldrig försent att skriva önskelista :) Vad härligt att hon gillade färgen, kladd, kladd och kladd vilken unge gillar inte det vid vidare eftertanke ;) kram kram från Emma

Mia sa...

Hehe nej det verkar som att tomten faktiskt han läsa den ;)
Japp hon älskar den och den gäller att förvara den där hon inte når den själv, för hon vill nämligen måla jämt om hon får bestämma ;)
Kram!!