lördag 12 maj 2012

Nya baskläder

Idag är det en hängig mama, så vad passar väl bättre en en mysdag inne med min älskade dotter. Ebba fick ett gäng nya baskläder för nån vecka sen, så idag går vi omkring i velour och myser medan pappan i huset är och tävlar.


Favoritsysselsättningen just nu är att måla, helst hästar eller "bommor", ja eller naglarna då förstås, det är himla skojigt tycker Ebbis. Vår stora Ebbis 1,5 år som är 89 cm lång och väger 12 kg, vi var nämligen på BVC i torsdags och mätte, vägde och så fick Ebbis spruta mot mässling bland annat. (Hua!) Ebba imponerade stort på Yvonne genom att prata, (hon babblade på om allt mellan himmel och jord) sjöng Imse Vimspe Spindel, hoppade jämfota, stod på ett ben och berättade att hon kissar på "poppan", ja Ebba var i sitt esse helt enkelt och Yvonne tyckte hon var helt otroligt duktig. Ja men klart man måste få vara stolt över sitt lilla underverk, eller vad säger ni? ;-)


Nu ska vi bädda ner oss under täcket och kolla på Pippi och antagligen sova en stund, vi hoppar vagnen idag och myser inne ihop!

Kram på er!

©

2 kommentarer:

Livet på Landet sa...

Såklart du ska vara stolt. Ebba är så duktig och sötaste Ebban i världen!!
Mysa är det bästa. När de börja bli så stora nu och de faktiskt också uppskattar soffhäng är skönt!!

Kram till er och trevlig helg!
Få ta skälby en annan dag när det är finare väder!

Mia sa...

Ja man är ju så stolt över sitt lilla barn! Vi har ju dom finaste döttrarna i hela världen, eller hur! <3
Ja väldigt skönt, jag var febrig och orkade ingenting igår, då är det tur att Pippi finns!

Ja vi måste absolut ta det en annan dag, när alla är pigga och vädret är betydligt roligare :)

Kram på dig vännen!