söndag 31 juli 2011

Semester och sneak peak på vår altan

Blogguppehåll igen visst. Anledningen är att vi har varit iväg på semester ihop med familjen Eliasson och även semester ifrån datorn/ipaden med (med undantag för ett litet miniblogginlägg efter några cider, hrm :)) Och vi har tvärtom vad alla andra verkar ha haft, faktiskt haft fint väder. Så lite sol och bad, massa god mat, en hel del shopping och så en del vin och cider = en helt underbar semester! 
Tack för ännu en trevlig semester ihop Patrik och Jenny, det får vi göra om nästa år igen :)

Har shoppat en hel del nya kuddar och en pläd, och annat smått och gott. Här får ni en sneak peak på lite av det som hamnade i myshörnan av vår inflasade altan där vi äntligen hittat precis såna möbler som vi ville ha. Kommer såklart bilder på hela altanen men än så länge saknas det lite blommor och dynor. Men bord, stolar och soffa är inhandlat iaf och det blev så fint! :)
Vad tycks? Vi är ute efter den marina amerikanska stilen som ni kanske förstått. Fast om jag ska vara riktigt ärlig så snarare den cleana svenska versionen av den, den amerikanska är betydligt mycker mer. Mer av allt och plottrigare. Man ska plocka ut gobitarna av det man gillar eller vad säger ni? :)

Kram på er!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jätte fint!! Du har öga för det där Övvis :) Jag kommer och inspekterar det irl snart :) Kram Emma

Mia sa...

Tack! :)
Det räknar jag med vännen! :)
Kram!

Anonym sa...

Älskar SVEA koftan till Ebba! ; )
Gud så fint ni har det Maria, blir riktigt avis. Funderat på att jobba med inredning kanske? (då skulle jag lätt anställa dig till mitt hem) Hihi.
Kram Linnéa

Mia sa...

Tack Linnéa! Vad gullig du är :)
Att jobba med inredning i någon form är en dröm men är alldeles för feg för att börja om, och så älskar jag ju mitt jobb med. Men vem vet vad som händer i framtiden? :)
Kram

Anonym sa...

Jäklar vad fint! Ni har verkligen lyckats få det helt perfekt! ser super mysigt ut, ser framemot fler bilder :)

Kram Therese Ovesson

Mia sa...

Tack! :) Ska ta fler bilder imorgon på hela altanen tänkte jag :)
Kram