onsdag 8 juni 2011

Inspiration till husmålning och altan

Okej så vårt hus ser ju inte ut som något av dessa men dom får ändå agera inspiration till vårt blivande helvita hus. Någon som är förvånad att det blir vitt? Världens finaste färg! (om nu vitt räknas som färg?)







Ser ni hur fint silverljusgrå trallen är här? Såklart resultatet av många års solblekning MEN det finns knep. Själv är jag inte så glad för den gröna impregnerade nya looken som nytt trall har men har tänkt att olja in vår med silvertjära eller lasera med en speciell  grå laseringsfärg som är gjord för trall. Dock ska man tydligen vänta ett år. Jaja vi får väl stå ut med ny look första året :)


Ett sånt här räcke med härdat glas funderar vi på att sätta inne vid trappan på övervåmingen (där vi förövrigt inte har nåt just nu, inte bra med en halvkrypande bebis!) och som räcke runt soldäcket. Fast vi ska ha rostfria stolpar och rostfritt räcke designat och tillverkat av Macke :) Vad tror ni om det? Eller så kör vi på vitt staket i stil med det på bilden över med solstolen på. Beslutsångest här i Björsebo. Kom gärna med förslag!

KRAM

Bilder: Sköna Hem

2 kommentarer:

Livet på Landet sa...

Spännande Mia!! Snart dags för ett besök i Björsebo igen och se allt nytt ni håller på med =) Om vädret håller i sig nästa vecka kanske vi kan ta en tripp till stranden med våra gullungar ?? Kramar från Elsa och mig!

Mia sa...

Ja absolut! :) Här händer det grejer!
Ja det tycker jag vi gör, hoppas på sol och inte massa regn nästa vecka då! :)
Kramar tillbaka från Ebba och mig!