onsdag 20 februari 2013

Lillebror är här!!!

Fast det var drygt tre veckor sen han kom. Den 25:e januari kl 00.07 kom han, vägde 3920 g och var 52 cm lång och var alldeles alldeles perfekt! Tänk att man kan älska nån så från första sekund!! Han fick namnet Lucas på en gång när han kom ut. Jag har alltid gillat Lucas men M har varit mer tveksam men när han kom ut var det M som genast tyckte han var en Lucas, och visst är han en Lucas min fina lilla son! En sån gosig liten nöjd bebis är han och är nästan aldrig är ledsen!
Förlossningen var betydligt lättare och snabbare den här gången även om man aldrig kan komma ifrån att det gör för jäkla ont när det är dags att krysta ut. Men mer om den en annan gång kanske. Skönt att ha den gjord och vi åkte hem från BB redan samma dag för vi längtade hem till storasyster! Världens duktigaste storasyster som älskar sin lilla lillebror även om det såklart var en omställning för henne i början.
Men nu vet nu varför det varit tyst här, jag har varit i den här underbara bebisbubblan och bara njutit!!
Tänk att jag har två barn, en dotter och en son! Jag är tvåbarnsmamma!! Så himla häftigt! Min underbara familj!

Här är några iphonebilder från morgonens sänggos. Stolt storasyster och liten goseplutt till lillebror <3

Stor kram!

2 kommentarer:

Franander sa...

Grattis till ert lilla underverk! Jag är i precis samma bubbla som du beskriver! En av varje är magiskt! Hoppas vi får möjlighet att ses framöver! Kram

Mia sa...

Tack så mkt! Grattis till er lilla prinsessa! Jag kan bara hålla med, helt underbart med en av varje!
Ja det får vi se till! :) Kram