måndag 25 februari 2013

Nytt räcke

Hej på er!

Lugn måndag här idag! Snälla granntjejen Tilda tog ut hästarna idag så vi har inte ens varit ute än. Så skönt att slippa stressa ut på morgonen med två små barn! Vi har ätit långfrukost och fikat och jag har rensat ut Ebbas garderob. Lucas är idag redan en månad gammal och jag vet inte vad tiden tar vägen?? Kan man stanna tiden ett tag nu? Älskar verkligen den här bebistiden och njuter för full! Är så glad att allt funkar bra och vi har fått bra rutiner. Ebba älskar sin lillebror och är jätteduktig och försiktig med honom och vill gärna hjälpa mig med honom!

I lördags var familjen Eliasson här och Ebba hade så kul med Mikaela och Amanda, Teddy lekte med deras hund Nova och vi vuxna slappade framför Mello och åt massa gott. Härlig lördag helt enkelt! I fredags blev vi bortskämda hemma hos mina föräldrar och söndagen försvann i ett nafs! Jag han med lite rehabträning med min sjuka häst (araben den här gången, och när ska det ta slut???) och Ebba var på sin älskade dans.
Jag är ju hemma varje dag med barnen men det är ändå speciellt med helgerna när vi är lediga hela familjen!

Vi har äntligen fått upp ett räcke i trappan nu! Säkert och snyggt blev det! Bra med föräldraledig pappa i huset ;)


Ha en härlig start på veckan!
Kram


2 kommentarer:

Anonym sa...

Har saknat dina inlägg, förstår att det är fullt upp. Blev väldigt fint med räcket! Njut av tiden med familjen <3 Kram tesse O

Mia sa...

Tack vad gullig du är! Ja det är fullt upp men ska nog hinna med lite bloggning med nu när man börjat komma in i rutinerna igen :)
Kram!