tisdag 27 november 2012

Ny fåtölj

Hej på er!

Tänkte visa er några bilder från matsalen idag. På min nya gosiga fåtölj och fotpall, här tänkte jag sitta och amma (ja och läsa glossiga magasin eller en bok och mysa med förstås). Fåtöljen är Ikeas Eketorp och min mamma och pappa var snälla att köpa både den och en soffa till mig (fast den står på övervåningen och den får ni se en annan dag) när jag fyllde år.


Kudden är från Day Home, fårskinnet från Shepard och tidningskorgen är ett fynd ifrån Rusta. 
Opraktiskt med vitt? Ja kanske, men fint är det och klädseln är ju både tvättbar eller utbytbar för den delen!
(Behöver dock stryka klädseln inser jag nu :)



Mitt emot fåtöljen står det det här avlastningsbordet där det ständigt flyttas om ;)
Klickade hem en fin julklapp till mig själv häromdagen. En affisch jag velat ha länge men som varit slutsåld då det var en begränsad upplaga, men nu är det en ny version utgiven och jag var såklart inte sen med att klicka hem den! Blir ni nyfikna? Ska visa en bild inom snar framtid, jag lovar! Den ska iaf hänga antingen vid fåtöljen eller över avlastningsbordet. Att det kan vara så himla kul med inredning?!! :)



Idag har jag och Ebba varit på jobbet och hälsat på, det var jättemysigt att träffa alla jobbarkompisar och barn, även om det allra flesta barnen har börjat skolan sen jag jobbade sist.
Dock så hade min gravidhjärna missat att jag egentligen skulle varit hos barnmorskan på förmiddagen. Jag som aldrig brukar missa en  tid, usch så pinsamt!

Snart kommer Emmsan och så ska vi ha lite tisdagsmys hon och jag! Ser jag verkligen fram emot! Nu är det bäst jag lagar lite mat till min hungriga dotter och sambo!

Kram på er!


4 kommentarer:

Livet på Landet sa...

Fåtöljen blev superfin.. Tror att det definitivt kommer bli en ny favoritplats i huset!! =)
KRAM vännen!

Mia sa...

Tack! Ja det har redan blivit en favvoplats för oss alla att sitta och mysa :)
Kram!

Anonym sa...

Verkligen super fint =) Och tack för tipset gällande tårtan, den ska jag testa någon gång. Kan det varaDavid Ehrenstråhles ”Guide to Manhattan” du ha klickat hem ;) Annars blir det spännande vad det är. Kram Therese O

Mia sa...

Visst är det Guide to Manhattan som jag nu fått hem! :)
Kram!