söndag 3 mars 2013

Sol!


Vad mkt lite sol kan göra! Man får en helt annan energi när än när den lyser med sin frånvaro! Har nästan haft lite vårkänsla hela helgen.
Har haft en härlig helg med många besök av släkt och vänner, promenader och löslongering med min häst, och kalas för Ebbas äldsta kusin Felix.
Har blivit bjudna på middag av svärmor och svärfar, haft Frida och Björn på middag här. Lucas och Ebba har fått så mkt fina kläder och gosedjur.
Och så har jag fått blommor i mängder. Underbara tulpaner som jag älskar! Buketten nedan kom snälla svärmor förbi med i fredags, hon köpte en bukett till mig med när hon köpte sin fredagsblommor. Snällt va?! :)


Älskar våra relativt nyinköpta stormlyktor från Tine K! Gillar dom lite ruffa keramifaten! Har även den äldre varianten med vitt träfat som också är underbara men tror inte dom går att köpa längre. Ska visa en bild en annan dag.Den lila snygga buketten nedan kom min kusin Amanda och  "faster" Ingela med i fredags. Har tulpanbuktter i hela huset och jag älskart!!


Nu sover resten av familjen så det är väl lika bra jag hoppar i säng med så jag får sova några timmar innan Luce vill ha mat <3

Hoppas er helg har varit lika härlig och solig som min!
Kram

Inga kommentarer: